Het kunstenaarscollectief Sound of Silence bestaat uit kunstenaars uit verschillende disciplines. We zoeken voor elk project een locatie, waar we met onze beelden een ruimte creëren die de bezoeker van de ene in de andere ervaring brengt. Een installatie geeft de gelegenheid tot het ervaren van verschillende waarnemingsstandpunten. Zo blijft zowel de waarnemer als de kunstenaar betrokken bij het zoeken naar onvermoede, betekenisvolle verbindingen. De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten gerealiseerd en o.a. op Noorderzon (Groningen) uitgevoerd.

No one LIKE you

‘No one LIKE you’ is een lab waar het leven wordt getransformeerd naar kunst. Je persoonlijke profiel wordt door ons vertaald in een beeld, tekening of object. Klaar terwijl je wacht en kijkt wat de kunstenaars in hun werkplaats doen. Hier zie je wat kunst kan doen en wat een kunstenaar doet. Het resultaat: een kunstwerk ‘like you’!

Immateriele Zaken

IMMATERIËLE ZAKEN Ik ga op reis en neem niet mee….wat als je alles achter moet laten? wie ben je, wat heb je? Herinneringen, verhalen, liefde, muziek, gedachten en dromen; immateriële zaken.

Pauze

PAUZE Iedereen weet dat de pauze een volstrekt onrendabel kwartiertje is, maar je kunt niet zonder: noodzakelijke nutteloosheid

Sound of Silence

SOUND OF SILENCE ‘debuut’, 2014. Door het afleggen van deze route door een aantal installaties in verschillende ruimtes, maakte de bezoeker een innerlijke reis.