dagdelen

projecten en installaties

Hoe vind je een moment van stilte en bezinning?

Ik vond inspiratie in Middeleeuwse getijdenboeken en deel deze ervaring in een interactief kunstproject. Maak een bladzij van je leven, en word daarmee onderdeel van een groter geheel.  Pagina’s van deelnemers vind je op Instagram Paginadagdelen.

In 2022 is in Museum Klooster ter Apel een tentoonstelling van het project.

Voor dit project heb ik subsidie gekregen vanuit het Incidentenbudget van de Kunstraad Groningen.kunstraad

monnikenwerk

Monnikenwerk is een kunstproject en route langs middeleeuwse kerken waar een kunstenaar aan het werk is. In de stille ruimte van een middeleeuwse kerk werken 15 kunstenaars in 14 kerken zes woensdagen aan hun monnikenwerk – kunst, die soms raakt aan iets dat groter is dan wij. Aan het einde van de werkdag zijn bezoekers welkom om kerk en kunst te ervaren.

2021 DagDelen

2020 beeldend getijdenboek

2019 rommelige randen  

17-8-21 artikel in Nederlands Dagblad
1-8-20 artikel in Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant
17-8-19 artikel in Nederlands Dagblad

like art

projecten en installaties

Like Art maakt kunst over jou of voor je geliefden: aandacht wordt tastbaar en valt een aantal dagen later letterlijk bij je in de bus. Het kunstwerk dat je besteld is uniek en wordt helemaal op de persoon afgestemd; de kunstenaars vertalen jouw verhaal in een beeld, tekening of collage.

In het vacuüm van de lockdown ontstond het idee voor een online variant van het project ‘No one like you’, dat op verschillende plekken ook fysiek wordt uitgevoerd.

Instagram Like Art 

Met subsidie Van het Snelloket, Kunstraad Groningen.kunstraad

sound of silence

projecten en installaties

Het kunstenaarscollectief Sound of Silence bestaat uit kunstenaars uit verschillende disciplines. We maken installaties op locatie, waar we met onze beelden een ruimte creëren die de bezoeker van de ene in de andere ervaring brengt. Zo blijft zowel de waarnemer als de kunstenaar betrokken bij het zoeken naar onvermoede, betekenisvolle verbindingen.

De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten gerealiseerd en o.a. op Noorderzon (Groningen) uitgevoerd.